A legjobb ingyenes programok (Extra!! Blog és vlog)

 Extra!! Blog és vlog:

Bloggereknek van egy jó,YouTuber-eknek pedig egy kicsit rossz hírem.

A jóhír az,hogy van asztali megoldás blogok írására,mégpedig a Windows Live Writer.Támogatja a Windows Live, WordPress, LiveJournal, Typepad, Blogger, és még sok más blog oldal használatát.Egyelőre nem mondanám azt,hogy a 2011-es verzió jó döntés lenne,főleg azoknak nem,akik Windows XP-t használnak,ugyanis ez sajnos csak Windows Vista/7-n működik. De nem kell elkeseredni,a 2009-es még mindig tökéletesen használható,vagy legalábbis még elérhető. Mivel a hivatalos honlapon már nincs kitéve,itt egy link,ahonnan ez beszerezhető: 

http://filehippo.com/download_windows_live_writer/8306/.

Sajnos az indás és egyéb magyar blogos szolgáltatásokhoz még mindig a böngészőből való irogatás marad,de minden másra ott a Live Writer. Nagyon hasznos,teszteltem és ajánlom.

A vlogról pedig csak annyit szeretnék írni,hogy sajnos minden próbálkozásom ellenére,egyetlen uploaderrel sem sikerült feltöltenem videót YouTube-ra.Volt egy,ami működött valamennyire,de szerintem a pár kbit/s nem megfelelő mondjuk egy HD minőségű videó feltöltéséhez. Ha esetleg találnék valamit ami műkdik,akkor arról is készítek egy rövidebb leírást. Addig is mindenkinek jó blogozást és további kellemes napot/hetet.

Sziasztok! :-)