Első bejegyzésem

Üdv. mindenkinek!

Mivel még csak épp hogy elindult a blogom,ezért nem készültem semmilyen különösebb bejegyzéssel,úgyhogy engedjétek meg,hogy csak néhány szóban beszéljek magamról és a blogot is bemutassam. Bemutatkozom.Büte Levente Krisztiánnak hívnak.Nagyváradon,Romániában élek. Nagyon foglalkoztat az informatika világa,főként a PC optimalizálása érdekel szoftver szinten,de szívesen tetsztelek egyéb szoftvereket is,amikről úgygondolom,hogy érdemes velük foglalkozni.

Első teszt alanyaimként néhány ingyenes programot fogok bemutatni,majd időközben két hosszabb bejegyzést is közzé teszek,melyekben előbb a Windows XP SP3,majd a Windows 7 optimalizálását fogom bemutatni.Az XP-t azért mutatom be,mert vannak akik még ezt használják,és természetesen meg is értem őket,hiszen a terméktámogatás még létezik,másrészről viszont sokkal gyorsabb mint a Win. 7. De erről bővebben a cikkben.

Remélem sok örömötök lelitek blogomban,és lehetőleg tudok segíteni egy-két dologban,ami megkönnyítheti a mindennapos PC használatot.